'Vitaal Van Start geeft hulp en vernieuwende inzichten om je zwangerschap en gezondheid positief te beïnvloeden.' - Edwin Wiersma (verloskundige, docent en therapeut)

Over Sanne

Sanne Knijn

 

Mijn naam is Sanne Knijn. Ik ben voedingsdeskundige, -coach, auteur van het boek vitaal van start en fulltime moeder van een dochter en een zoon.

 

Inspiratie

Mijn eerste zwangerschap heeft mij geïnspireerd voor een andere richting in het leven. Voorheen werkte ik als manager in het bedrijfsleven en nu volg ik mijn hart: mensen coachen bij het maken van keuzes in gezonde voeding en leefstijl.

Nu gezond zwanger worden en zwanger blijven boeit mij ontzettend. Het heeft namelijk grote invloed op de algehele gezondheid van de toekomst. De vader en moeder hebben zelf veel invloed op het wel of niet slagen van een gezonde zwangerschap en bepalen hiermee de gezondheid van hun kindje(s).

De basis van het leven en de gezondheid van een kind wordt bepaalt tijdens:

  • De maanden voor de conceptie
  • De conceptie
  • De zwangerschap
  • De geboorte
  • De eerste levensjaren

Het is belangrijk om juiste invulling van gezonde voeding en leefstijl te introduceren zodat je grip krijgt op de ontwikkeling van je (toekomstige) kind.

 

Signalen

Klachten zijn vaak een signaal van het lichaam en/of geest dat er een tekort heerst: een disbalans in voedingsstoffen waardoor hormonen niet optimaal kunnen functioneren. Dit zorg voor lichamelijke en geestelijke klachten.

Wat onze generatie nodig heeft is juiste informatie over voeding. Wat is nu werkelijk gezond? Wat heeft mijn lichaam nodig? En hoe zorg ik ervoor dat mijn lichaam deze voedingsstoffen kan opnemen?

Het is zaak om de taal van je lichaam te herkennen zodat je hierop kan inspelen.

Als we dit kunnen, zorgen we voor een gezonde volgende generatie en ouders van nu die in balans zijn.

Sanne Knijn

 

Als je vragen hebt, kun je altijd een berichtje sturen naar sanne@vitaalvanstart.com. Ik help je met liefde verder!

 

In de tussentijd is dit waarschijnlijk interessant voor je:

Ik wil zwanger worden

Ik ben al zwanger

 

Veel liefs,

Sanne