Missie en visie

Steeds meer mensen met een kinderwens blijken onvruchtbaar, steeds meer vrouwen krijgen te maken met klachten tijdens de zwangerschap en hebben hier na de bevalling nog langdurig last van en kinderen worden steeds vaker ziek geboren of de ziekte openbaart zich tijdens de eerste levensjaren. Voedselproductie en -kwaliteit, onze westerse eetgewoontes, leefstijl, (chronische) stress, relatief weinig beweging en milieuomgeving zijn debet aan deze (hormonale) ziektes.

Het is tijd om verandering aan te brengen in de manier van leven en eten. Als je ervoor zorgt dat je lichaam in balans is, zorg je ervoor dat lichaamsprocessen zoals zwangerschap, herstel en preventie van ziektes, optimaal worden volbracht. Je kan je lichaam en geest zelf ondersteunen door rijke voedingsmiddelen te eten, geluk te ervaren en te zorgen voor ontspanning.

Op het moment dat er een (voedings)tekort in het lichaam of de geest ontstaat, is er een vergrote kans op het ontwikkelen van (lichamelijke) klachten. Er wordt gewerkt volgens de principes van de orthomoleculaire voedingsrichtlijnen. Per individu worden tekorten in het lichaam achterhaald. Deze tekorten worden aangevuld met een aangepast voedingspatroon, eventueel voedingssupplementen, leefstijl en waar mogelijk met andere omgevingsfactoren.

Tijdens de zwangerschap wordt de basis van het leven van het kindje gelegd. Door stellen voor, tijdens en na de zwangerschap te begeleiden bij hun voeding- en leefstijl wordt er gestreefd naar een gezonde toekomst voor onszelf en onze kinderen. Omgang met het milieu en met elkaar staat hierbij centraal. De gevolgen hiervan zijn onder andere het vergroten van de maatschappelijke gezondheid, het ervaren van geluk, het verbeteren van milieugezondheid en het versterken van de toekomst.

De kernwaarden open, eerlijk, duurzaam, bewustwording en liefde voor de medemens staan centraal bij de diensten die worden geleverd.