'Vitaal Van Start geeft hulp en vernieuwende inzichten om je zwangerschap en gezondheid positief te beïnvloeden.' - Edwin Wiersma (verloskundige, docent en therapeut)

Lezing - vitaal van start

lezing

Een lezing over voeding voor en tijdens de zwangerschap geeft je de kennis waarmee je kan zorgen voor een gezonde(re) zwangerschap.

Lees hier hoe we samen kunnen zorgen voor gezonde zwangerschappen voor jezelf of je cliënten.

 

Lezing binnen de praktijk van de verloskunde

Tijdens de opleiding voor verloskunde wordt er te weinig ingaan op voeding tijdens de zwangerschap. Hierdoor ontvangt de zwangere cliënt of de cliënt met een kinderwens minimale informatie over voeding. En dat terwijl gezonde voeding de basis vormt voor iedere cel in het lichaam.

Vanuit samenwerkingen met verloskundigen merk ik dan ook dat er vanuit de verloskundigen een behoefte is ontstaan aan meer informatie rondom voeding voor de zwangere vrouw.

Ik help verloskundigenpraktijken en ziekenhuizen graag bij het verzorgen van een lezing over voeding tijdens de zwangerschap.

De lezing kan worden verzorgd voor de medewerkers van de praktijk. Ook kan er in samenwerking een lezing worden verzorgd voor de cliënten van de praktijk.

Enkele onderwerpen die we aan bod kunnen laten komen:

Ik kom graag langs om het met je te hebben de mogelijkheden. Je kan mij altijd vrijblijvend een email sturen met daarin je wensen: sanne@vitaalvanstart.com

 

Lezing vitaal van start 

Wil jij met jouw bedrijf een lezing organiseren over voeding tijdens de zwangerschap? Organiseer je bijvoorbeeld een beurs, een bijeenkomst of is er een andere gelegenheid waarbij je een spreker wilt uitnodigen?

Ik kom graag langs om het met je te hebben over de mogelijkheden. Je kan mij altijd vrijblijvend een email sturen met daarin je wensen: sanne@vitaalvanstart.com