'Vitaal Van Start geeft hulp en vernieuwende inzichten om je zwangerschap en gezondheid positief te beïnvloeden.' - Edwin Wiersma (verloskundige, docent en therapeut)

zwangerschapsboek

Gefeliciteerd! Je bent hier waarschijnlijk beland, omdat je zwanger bent of omdat je graag zwanger wilt worden. Hieronder lees je precies waarom vitaal van start je kan helpen bij het creëren van een gezonde zwangerschap.

 

Je hebt besloten om moeder te worden en je wilt je kindje(s) zo gezond mogelijk laten ontwikkelen. Vaak brengt dit veel vragen en soms ook onzekerheid met zich mee.

Goed voor jezelf en je baby zorgen begint al in de tijd voor de zwangerschap, en dit kan op verschillende manieren. Je kan je voeding aanpassen, aanvullen met suppletie en stress verminderen. Maar andere factoren spelen ook mee.

Vaak zie je dat zwangere vrouwen advies vragen aan vriendinnen. Of dat vriendinnen goed bedoeld advies geven. En dit is lief. Maar uiteindelijk zijn je vriendinnen vaak geen deskundigen op het gebied van voeding en leefstijl tijdens de zwangerschap. 

Adviezen die ervoor zorgen dat jij én je baby een gezonde of ongezonde ontwikkeling tegemoet gaan, kun je beter baseren op wetenschap en studies.

Vitaal van start is geschreven zodat jij leider kan zijn van je zwangerschap en de ontwikkeling van je baby. De tijd van afwachten en onzekerheid is geweest. De tijd om zelf actief te zorgen voor een gezonde zwangerschap is aangebroken. En vitaal van start gaat je hierbij helpen. 

Vitaal van start gaat in op:

  • gezonde voeding om de vruchtbaarheid te verbeteren
  • gezonde voeding tijdens de zwangerschap
  • gevaarlijke voeding tijdens de zwangerschap
  • nieuwe en bedreigende informatie over suppletie
  • leefstijl tijdens de zwangerschap
  • zwangerschapskwalen (en hoe hiervan te genezen)
  • hormoonverstoorders en hun gevolgen

 

vitaal van start

 

De informatie in vitaal van start is gebaseerd op wetenschap, studies, lezingen van deskundigen en ervaringen. Dit fysieke boek heeft al honderden vrouwen heeft geholpen bij het volbrengen van een gezonde zwangerschap. 

Het boek is door verloskundigen goedgekeurd en ook opgenomen als literatuurboek bij opleidingsinstituten.

Koop vitaal van start en wordt ook gezond zwanger! Reken af met zwangerschapskwalen en leer wat je kan eten om je kindje zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Ga vitaal van start!