Coaching

Het doel van een voedingsconsult is het inzichtelijk maken van je lichamelijke en geestelijke behoeften en de werking van lichaamsprocessen. Daarnaast wordt het voedings- en supplementadvies besproken. Door je vernieuwde inzicht in je persoonlijke behoeften en de werking van je lichaam is het gemakkelijker om het voedingsadvies blijvend te volgen.

Er wordt altijd een telefonisch kennismakingsgesprek gevoerd. Dit om elkaar alvast te leren kennen en de zorgvraag in kaart te brengen. Vervolgens krijg jij per email een blanco vragenlijst en eetdagboek opgestuurd. Nadat je beide documenten hebt ingevuld, kan Sanne deze analyseren en op basis hiervan je voedingsadvies op maat vormen. Deze twee documenten, de analyse hiervan en het voedingsadvies staan tijdens het eerste consult centraal. Het staat vrij om gedurende de weken erna vervolgconsulten in de plannen voor extra begeleiding en een dagmenu op papier mee te krijgen.

Het is mogelijk om consulten via Skype te houden, natuurlijk ben je ook van harte welkom om bij mij in Heerhugowaard te komen voor een consult.