'Vitaal Van Start geeft hulp en vernieuwende inzichten om je zwangerschap en gezondheid positief te beïnvloeden.' - Edwin Wiersma (verloskundige, docent en therapeut)

Zwanger en fit - succesverhaal Violet

zwanger en fit

Violet kwam voor haar zwangerschap al in aanraking met vitaal van start. Ze heeft direct tips uit vitaal van start toegepast. Inmiddels zit ze al in haar 3e trimester, runt ze een eigen zaak en ze heeft tot nu toe een geweldige zwangerschap. Benieuwd naar haar verhaal? Je leest het hier!

Violet vertelt 

Toen ik samen met een vriendin onze lunchroom opende, dacht ik: dit is een droom die uitkomt, maar een enorme uitdaging als één van ons zwanger is. Je hoort veel verhalen over verzuim doordat vrouwen tijdens hun zwangerschap vatbaarder zijn voor dingen als verkoudheid en griep. En dat een zwangerschap best veel van je lichaam vraagt, waardoor je snel last kunt krijgen van je rug of eerder moe bent.

In de lunchroom sta ik gemiddeld 8 uur per dag en er is weinig mogelijkheid om te pauzeren. De drukte in de zaak bepaald wanneer je kunt gaan zitten en hoe lang. Aangezien ik 16 weken met verlof ga en er in die periode veel gevraagd wordt van mijn compagnon, wilde ik mijn verzuim voor die periode zo veel mogelijk beperken. Uiteraard niet ten koste van mijn kind.

Ik hoorde dat Sanne een zwangerschapsboek ging uitgeven dat met name gaat over het voorkomen van zwangerschapskwalen. En aangezien ik er alles aan wil doen om tegelijkertijd zwanger en fit te zijn, leek mij het lezen van dit boek een logische eerste stap.

Voordat ik zwanger werd heb ik vitaal van start helemaal doorgelezen. Ik at al bewust weinig snelle koolhydraten, weinig bewerkt voedsel, minder zuivel en veel goede vetten. Maar ik gebruikte bijvoorbeeld nog geen supplementen. Deze ben ik gaan gebruiken en daarnaast zijn er andere tips uit het boek waar ik veel aan heb gehad en die hebben bijgedragen aan het fit blijven tijdens de zwangerschap.

Inmiddels ben ik 28 weken zwanger en ik ben geen een keer ziek geweest, terwijl ik dat elk jaar wel een keer ben. Het zwanger zijn beïnvloedt het hebben van mijn eigen zaak nauwelijks. Mensen vragen mij wel eens of ik dat lange staan wel trek en of ik mij niet erg misselijk voelde in het begin. Ik heb hier gelukkig helemaal geen last van gehad. Ik heb natuurlijk nog een heel trimester te gaan, maar ik voel me nu erg goed.

In vitaal van start staat dat we het gewoon zijn gaan vinden dat zwangere vrouwen ziek, zwak en misselijk zijn. Maar dat hoeft dus niet altijd zo te zijn. Met vitaal van start krijg je inzicht en meer grip. En dit wens ik iedere vrouw toe! Sanne bedankt voor het uitbrengen van je boek!

 

Door vitaal van start

Violet, ontzettend bedankt dat je jouw inspirerende verhaal met ons wilde delen. Ik wens je nog een hele fijne zwangerschap!

Zwanger en fit

Wil jij, net als Violet, ook tegelijkertijd zwanger en fit zijn? Gun jezelf een exemplaar van vitaal van start. Succes! Mocht je vragen hebben, kun je mij altijd een berichtje sturen.

 

Wil je lezen wat anderen van vitaal van start vinden? Lees het hier.

 

© 2016-2019 – Sanne Knijn, all rights reserved

 

Disclaimer: deze website geeft geen medisch advies. Bij twijfel: raadpleeg een verloskundige of (huis)arts.

 

zwanger en fit

 

Koop vitaal van start

vitaal van start
vitaal van start
Normale prijs
€22,50
Aanbiedingsprijs
€22,50